Aktiviteter i Stockholm

Det finns ingen stad i Sverige med större tillgång till spännande aktiviteter och nöjen än Stockholm. Året om möts stadens boende och turister i en salig blandning med en gemensam sak i syfte: att ha så kul som det bara går med sitt umgänge!

Med ett stort utbud kommer också frågan: vad ska vi testa först? Häng med när vi guidar er till våra favoriter!

Läs mer

Gratis saker att göra i Stockholm

Underhållande aktiviteter behöver inte kosta pengar. Här är våra budgettips!

Naturhistoriska riksmuseet

På Naturhistoriska är det ett fullspäckat program som gäller varje vecka. Alla med minsta lilla intresse för universum, naturfenomen och människans utveckling genom historien hittar något i sin smak här!

Kolla in olika utställningar, gå guidade turer eller njut av en riktigt mäktig filmupplevelse i Sveriges största filmkupol Cosmonova (som dock kostar en slant).

Naturhistoriska riksmuseets hemsida

Drottningholms Slott

Vad sägs om att göra en dagsutflykt till ett slott som finns på UNESCO:s världsarvslista? Drottningholm är hela landets bäst bevarade slott och är uppfört redan på 1600-talet. Snacka om att känna historiens vingslag!

Slottet är lättillgängligt då du kan ta buss, bil eller båt dit. Njut av stora och välskötta gräsytor och en mäktig labyrint du kan gå in i. Du kan välja att vandra runt på egen hand i den otroligt vackra slottsparken eller gå en informativ guidad visning (vilket kostar en mindre summa).

Drottningholms slott hemsida

Skinnarviksberget

För de aktiva personerna måste vi tipsa om att bestiga Skinnarviksberget. Denna utsiktsplats är en favorit hos många och det förstår vi med tanke på den underbara utsikten. Njut av en panoramavy över Gamla Stan, Södermalm och Kungsholmen.

Köp med dig något gott från caféet när solen tittar fram och njut av Stockholm i all sin prakt.

Mer om Skinnarviksberget

Teambuilding-aktiviteter i Stockholm

Det kan underlätta om man gör en kul aktivitet och är aktiv när man väljer en aktivitet till en grupp som ska svetsas samman. Det finns mycket kul att hitta på och bäst blir slutresultatet om gruppen samarbetar eller tävlar mot varandra i olika lag (lite beroende på hur många deltagare man är). Här kommer förslag på aktiviteter!

  • Gokart
  • Frisbeegolf
  • Boule
  • Femkamp
  • Curling
  • Gemensam matlagning

Vilka festivaler finns det i Stockholm?

Det finns en hel del festivaler att gå på i Stockholm. Dessa evenemang är oftast årets höjdpunkter och är något som väldigt många ser fram emot varje år. Men vilka festivaler finns egentligen i huvudstaden? Läs vår lista på festivaler i Stockholm.